Online vásárlás

Nincs türelmed és időd a rengeteg webshop óriási kínálatát végignézni? Vagy nem ismersz megfelelő online butikokat? Nem tudsz kiigazodni a virtuális ügyfélszolgálatokon? Minőségi és egyedi darabokat szeretnél, amelyek nem jönnek veled szembe az utcán sem itthon, sem külföldön? Akkor válaszd ezt a szolgáltatást, amely által segítek neked kiválasztani azokat a ruhákat vagy kiegészítőket, amelyekre a leginkább szükséged lenne.
A saját ruhatáram kb 80%-át online szereztem be. Ismerem a leghíresebb és a legismeretlenebb webshopokat, ahol biztonságosan lehet vásárolni. Tudom, hogy mikor és hol érdemes a teljes árú, illetve az akciós árucikkeket megrendelni. Az sem mindegy hol vásárolunk, mert sokszor ugyanaz a termék más helyen drágább. Tisztában vagyok az esetlegesen felmerülő postázási költségekkel, külföldi rendelésnél az áfa- és vámfizetési kötelezettségekkel, így pontos árakkal tudok számolni.
Az online vásárlás menete egyszerű. A styling@fashionvictim.hu E-Mail címen tudod felvenni közvetlenül a kapcsolatot velem. A konzultáció során (legfőképpen E-Mailben, de akár személyesen is) megbeszéljük a konkrét elképzelésedet, igényedet és méretedet, minden apró szükséges információt egyeztetünk. Ha már van ötleted, hogy milyen darabokat szeretnél, akkor küldhetsz fotókat. Az általad megszabott pénzügyi keret és igényed alapján én megkeresem és kiválasztom, hogy miket érdemes megvásárolni. Minden fontos információt csatolok, az ártól kezdve, a meglévő méreteken át, az anyag pontos leírásáig. A kiválasztott termékeket megrendelem a címedre, így neked csak a futárt, vagy a postást kell várnod. Ha esetleg bármilyen ok miatt nem felelne meg az adott darab, akkor sincs vész, gyorsan és könnyedén megoldom a problémát. Ha már nincs más választás, akkor akár egy megbízható varrónőt is tudok ajánlani, aki jó áron rád tudja szabni a ruhát.
Vannak olyan fiatal feltörekvő és tehetséges designerek, akiknek a termékei egyelőre sem webshopban, sem üzletben nem elérhetőek, kizárólag tőlük lehet megrendelni a vágyott darabot. Ha érdekel ez az opció, akkor azonnal felveszem a kapcsolatot a tervezővel és közvetítem felé a kívánságaidat, legyen szó akár egy egyedi táska megrendeléséről, vagy épp egy speciális cipőtalp festéséről.
Ha egy online privát shoppinghoz lenne kedved, abban is tudok segíteni. Szükség esetén olyan exkluzív darabokat is be tudok szerezni, amit a nemzetközi divatheteken való bemutatás után akár már egy-két héten belül is elő lehet rendelni.

Vásárlás személyi stylisttal

Nem találod a stílusod? Megjelenéseddel és külsőddel kapcsolatban teljesen bizonytalan vagy és magabiztosabb szeretnél lenni? Nem mered vállalni önmagad? Unod, hogy a gardróbod tele van olyan darabokkal, amelyeket már sosem fogsz viselni? De félsz, hogy olyat is kidobsz, amit nem kellene? Nem tudod, hogy milyen darabokat vásárolj? Szeretnél egyedien öltözködni, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Ha így érzel, akkor neked való ez az opció.
Ez az időszak mindannyiunk életében előfordul. Van, aki hamarabb rájön arra, hogy milyen ruhák illenek a személyiségéhez és a testalkatához, vagy mi az ami előnytelenül áll rajta, van, akinek az életében ez a felismerés csak később következik be. Elég sok olyan típusú ember is van, akit nem érdekel mélyebb szinten a divat, számára kizárólag az a fontos, hogy minden ruhája és cipője tiszta és kényelmes legyen. Azonban azt nem árt tudni, hogy a ruházatunkkal és a megjelenésünkkel elég sok információt árunk el magunkról, akár tudattalanul is. Ezért is fontos, hogy mindig a korunknak, az alkatunknak, a személyiségünknek és az alkalomnak megfelelően öltözködjünk.
Számomra nagyon fontos a stíluskommunikációs tevékenység, amely nőknek és férfiaknak egyaránt segít, hogy megtalálhassák önmagukat, valamint, hogy megjelenésüket és külsejüket könnyedén és magabiztosan vállalhassák.
A vásárlás menete egyszerű. A styling@fashionvictim.hu E-Mail címen tudod felvenni közvetlenül a kapcsolatot velem. Megbeszélünk egy személyes találkozót, ahol elmondod az elképzelésedet és igényedet, hogy mégis milyen stílusú, árfekvésű, méretű, stb ruhákra gondoltál. Az sem gond, ha még nincs konkrét ötleted. Személyesen, E-Mailben, vagy telefonon is egyeztethetünk egy időpontot, amely mindenkettőnknek megfelel a közös vásárláshoz. A ruhadarabok, vagy egyéb termékek (kozmetikumok, szépségápolási szerek, vagy ehhez hasonló eszközök) beszerzése nagyjából három-négy óráig tart, de igény esetén, akár tovább is. A shopping során minden olyan darabot megvásárolunk, ami a legjobban passzol a korodhoz, a testalkatodhoz, a stílusodhoz és a pénztárcádhoz, illetve a gardróbod akár teljes megújításához. Adok néhány egyszerű, de praktikus tanácsot, amit minden vásárlás során érdemes betartani.
Szükség esetén Budapesten tudok egy megbízható és profi, vezető MAC sminkest ajánlani.