Okos, szép és karcsú

november 3, 2016 260 Views 0 Comments

Okos, szép és karcsú. Három szóval jellemezve ez a Honor legújabb, 8-as modellje. Ami a technikai paramétereit illeti csak a teljesség kedvéért: 2×4 magos processzor, 32GB vagy 64GB beépített memória, full HD kijelző (1920×1080). Két SIM kártyát kezel egyszerre, de az egyik SIM kártya helyett microSD memória kártyát lehet betenni további tárolókapacitásért. Az akkumulátora 3000mAh és USB Type-C kábelen tölthető, használattól függően egy napot simán kibír és átlagos felhasználás mellett még marad töltés másnap délelőttre is. Van a hátlapján egy nagyon gyors és pontos ujjlenyomat olvasó, ami gombként is funkcionál. Be lehet állítani, hogy milyen applikációt (Instagram, kamera, Facebook) indítson el egy rövid, egy hosszú vagy dupla kattintásra.
A kamerája miatt igazi csajos telefon. 12 megapixeles képeket készít a hátlapon lévő dupla kamerás megoldással, illetve 8 megapixeles szuper szelfiket lőhetünk előlapi kamerájával. Igazi csemege az f2.2-es fókuszával, olyan fotókat lehet vele készíteni, mint egy DSLR profi kamerával. A hátlapi két kamera modul közül az egyik egy nagy dinamikájú fekete-fehér érzékelő, melynek eredményeképpen, mind a fényérzékenysége jobb, mind a részletgazdagsága kivételes. Sötétben éjszaka is (minimális zajjal) szép képet készít. A dupla kamera másik nagy előnye, hogy a közeli képeken fókuszba lehet helyezni a tárgyat, hangsúlyosan kiemelve a lényeget, pont mint a profi kameráknál. Érdemes megnézni a képeken, hogy hová is helyeztem a hangsúlyt fotózáskor, illetve milyen profin mossa a kép többi részét.
A kezelőfelület a HUAWEI saját készítésű „Emotion UI (EMUI) 4.1” platformja, ami kísértetiesen hasonlít az iPhone rendszeréhez, ezért is tudtam egyből, kényelmesen használni a tesztelési idő alatt.
Ami pedig a szépséget illeti, itt is kölcsönöztek egy kis „alma” utánérzést a HUAWEI tervezői, de a kamerát gyönyörűen elrejtették az üveghátlap mögé. Igazi ékszer ez a tiszta sík, elöl-hátul üveglapos telefon, keskeny peremmel a kijelző oldalán, élénk színekkel és óriási fényerővel a kijelzőn, de egy dologra azért vigyázni kell: ki ne csússzon a kezünk közül. A 32 Gb-os készülék ára 139 990 forint.

honor8

honor8

bobbibrown

bobbi

smink

bobbi_brown

bobbi

lasvegascasino

poker

zseton

jatekgep