Kecses kardvívó kisasszonyok

január 14, 2016 353 Views 0 Comments

Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy egyetlen magyar divatbloggerként meghívást kaptam a Moncler haute couture vonalának bemutatójára a párizsi divathéten. Nagyon szeretem a francia márkát, van is egy Mary Katrantzou – Moncler printelt pufidzsekim, ami nem csak különleges, hanem pihepuha és meleg is. Nagyon készültem a showra, egy feltűnő Olympia Le-Tan flitteres topot, bársonyszoknyát, a kedvenc Christian Louboutin magassarkúm, egy egyedi, külön a számomra készített Anya Caliendo kalapot és egy plexi Urania Gazelli clutchot viseltem. A fekete-fehér-piros szettem különlegessége az volt, hogy minden egyes darabon visszaköszöntek a szívek és a kártyák. Az egyik olvasóm úgy kommentálta az outfitem, hogy a Queen of Hearts és a White Rabbit keveréke, tiszta Alice in Wonderland. Pontosan így is éreztem magam. Nem meglepő módon mindenki megbámult és sokan meg is örökítették a mesés szettem. A bemutató végén ismét találkoztam az egyik kedvenc divatbloggeremmel, Kristina Bazannal, aki megdícsérte az outfitem. Egy szó, mint száz: olyan boldog voltam, hogy kb. a föld fölött jártam két méterrel.

olympia_le_tan

moncler_invitation olympialetan_outfit

outfit

Most térjünk át a Moncler új kollekciójára!
A vad, tavaszi virágokkal teli rét tökéletes helyszín volt a Moncler Gamme Rouge 2016-os tavaszi/nyári kollekció bemutatójának, mely Giambattista Valli kreativitását és munkáját dícséri. Ez a tervező harmadik bemutatója a szezonban (saját márkája, illetve a fiatalabbaknak készült vonala, a Giamba mellett). Az új kollekció telis-tele volt romantikus és nőies jegyekkel. Gyönyörűen hímzett virágminták jelentek meg a rövid és szolíd sziluetteken. Olyan műremekek ezek az haute couture darabok, melyek azonnal elvarázsolnak és vágyat ébresztenek, hogy a nők egy rögtönzött pikniken viseljék a tündöklő nyári nap alatt egy vadvirágos mezőn.
A vívás, mint a bemutató alappillére, szintén mindent áthatott: a modellek vívómaszkot és vívótőrt hordoztak. Aszimmetrikus fémes csillogású kabátok, áttetsző organza felsők, hálószerű topok, behúzott derekak, 3/4-es nadrágok és kötött A-formák jellemzőek az új kollekcióra. Magassarkúk helyett sportcipőket viseltek a modellek, ezzel is kiemelve a laza sportos stílust.
Minden tisztelet Giambattista Valli-nak, aki képes volt lépést tartani a divathetek maratonjával, megőrizve lendületét egészen a párizsi divathét utolsó napjáig.
A személyes kedvenceim a gyöngyvirágokkal díszített darabok.

Varázslatos volt a Moncler Gamme Rouge új kollekciója és a bem…Varázslatos volt a Moncler Gamme Rouge új kollekciója és a bemutatója. <3 <3 <3 A kifutó tavaszi mezővé változott, ami telis-tele volt színpompás virágokkal, amelyek visszaköszöntek a hófehér haute couture csipkeruhákon. Giambattista Valli Official ismét bebizonyította, hogy a tehetsége és a kreativitása határtalan. 🙂 🙂 🙂
#monclergammerouge #giambattistavalli #pfw

Posted by Fashion Victim on Monday, 12 October 2015

 

monclergammerouge

monclergammerouge2

monclergammerouge3

monclergammerouge4

monclergammerouge5

monclergammerouge6

monclergammerouge7

moncler_double

monclergammerouge8

monclergammerouge9

monclergammerouge10

monclergammerouge11

monclergammerouge12

monclergammerouge18

 monclergammerouge14

monclergammerouge19

monclergammerouge20

monclergammerouge21

monclergammerouge15

monclergammerouge16

giambattista_valli